Cautare

5520 de rezultate pentru "anasi costel comuna bogata judetul bacau" (4.96 secunde)
Nu in ultimul rand, simezele Bibliotecii Nationale a Romaniei vor gazdui o selectie generoasa de lucrari de grafica realizate de renumitul caricaturist Costel Patrascan, pentru ca brailenilor le place sa citeasca, dar si sa rada din tot sufletul. ... Erata la erata semnat de Costel Patrascan.
Un produs farmaceutic, fie el medicament, supliment alimentar sau dispozitiv, trebuie recomandat de specialisti si nu de firmele de publicitate, a declarat Conf. Univ. Dr. Costel Stanciu, presedintele APC Romania.
Costel de 23 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care la data de 31.01.2011, prin folosirea fortei fizice, a deposedat-o pe o casierita a unei săli de jocuri situata in str. ... Costel in stare de retinere.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, fostul ministru Costel Alexe, este urmarit penal intr-un dosar de abuz in serviciu. El este acuzat de procurori ca a numit un manager, desi acesta nu indeplinea conditiile legale.
COSTEL de 24 de ani, T. ... COSTEL in stare de arest preventiv, iar cu T. VASILE si B. CORNEL in stare de libertate.
Costel de 18 ani si N. ... Costel a tainuit bunurile sustrase de la o persoană ce intretinea, de asemenea relatii sexuale, ulterior solicitandu-i suma de 450 lei, in vederea restituirii lor.
Au aparut multe reactii, iar printre acestea se afla si cea a lui Costel Galca, antrenorul cu care FCSB a castigat ultimul titlu, in 2015.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
Europarlamentarul Gvlavakis Ioannis a efectuat sambata o vizita in comuna Matca, la initiativa parlamentarului galatean Constantin Dumitriu pentru a vedea cu proprii ochi solariile si produsele legumicole din zona, dar si pentru a oferi solutii de valorificare mai eficienta a acestora.
Europarlamentarul Gvlavakis Ioannis a efectuat sambata o vizita in comuna Matca, la initiativa parlamentarului galatean Constantin Dumitriu pentru a vedea cu proprii ochi solariile si produsele legumicole din zona, dar si pentru a oferi solutii de valorificare mai eficienta a acestora.
Decebal Traian Remes considera ca problema zilierilor care lucreaza la negru in cea mai bogata comuna din judet, Matca, nu tine de ministerul pe care il conduce.
Sarbatorile Corodului au adus in comuna multe dintre fetele luminate ale politicii galatene. ... Ultimul episod al Sarbatorilor Corodului s-a consumat pe stadionul din comuna, unde a fost organizat un spectacol care l-a avut ca invitat principal pe Aurel Moldoveanu.
O noua campanie electorala cu bataie si focuri de arma a avut loc vineri, in comuna Colonesti, judetul Olt. Aflati intr-un mars electoral prin comuna, membrii PSD s-au luat la bataie cu cei de la PD-L.
Desi alegerile s-au incheiat de mult, in comuna Gogosu din judetul Mehedinti conflictele pentru fotoliul de primar inca sunt de actualitate Candidatul Partidului National Liberal, Gheorghe Hanes, la Primaria Gogosu nu s-a impacat cu ideea ca s-a clasat pe locul al doilea in cursa electorala.
Satenii din Cetate sunt în cautarea unui nou arendas care sa le lucreze terenurile dupa ce zvonistica locala l-a dat pe francezul Michel Arricau plecat din comuna.
Satenii din Cetate sunt în cautarea unui nou arendas care sa le lucreze terenurile dupa ce zvonistica locala l-a dat pe francezul Michel Arricau plecat din comuna.
Terenurile din judetul Constanta, care dau inspre mare sau lac si pe care inca nu s-a construit nimic, sunt in continuare in atentia marilor sau mai micilor rechini imobiliari, desi criza economica ar fi trebuit sa ii domoleasca.
Ca judetul Constanta are probleme multe si deloc de trecut cu vederea este un aspect de care Parlamentul Romaniei, cu precadere Camera Deputatilor – ... Iar in aceste conditii, pentru judetul Constanta se poate spune ca se va aplica strategia „copilul care nu plange…”.
Sergiu Sechelariu a fost umilit la Bacau Poate ca cea mai umilitoare infrangere a unui nume mare la o capitala de judet a fost cea a celebrului Sergiu Sechelariu.
De pilda, pentru desavirsirea "menirii " turistice a caselor agronomului, la Horia, judetul Neamt, trec in administrarea Casei Agronomului un pavilon de camere oficiale (suprafata construita - 1.345 mp), curte de 10.090 mp, pavilionul central cu dormitoare, pavilionul admnistrativ, anexe, un chiosc alimentar si rezervoare de combustibili.
google-analytics.com